De massage

Een massage duurt minimaal een uur en vindt plaats in een sfeervolle ruimte (met airconditioning) op een professionele massagetafel. Een rustgevend geurtje en warme (reukloze) massage-olie dragen bij aan een ontspannen sfeer.
Masseur John
Nadat je plaats hebt genomen op de (in de winter verwarmde) massagetafel en comfortabel ligt start de massage. Ik begin meestal bij het hoofd en dan armen, handen en voeten. Vervolgens draai je je om en zijn je schouders, onderrug, billen en benen aan de beurt. Nog een keer omdraaien voor borstkas en buik, en het eindigt waar we begonnen zijn: het hoofd.

Het masseren gebeurt met zachte aanrakingen, strijkingen en kloppingen, afgewisseld met steviger grepen en wordt afgestemd op jouw reacties en eventuele wensen.
De massage beslaat het hele lichaam, en is gericht op totale ontspanning.

Wil je extra genieten is het ook mogelijk een massage van maar liefst anderhalf uur of zelfs twee uur te boeken. Indien gewenst kan er dan speciale aandacht aan bepaalde delen van het lichaam worden besteed.

Hygiëne is vanzelfsprekend gevraagd en geboden. Het is mogelijk om voor of na de massage te douchen, dit graag even melden bij het maken van de afspraak.

Ontspanningsmassages voor gay en bi-mannen